24-02-2019 Saat:12:28
Bu script ile mavi tikli veya normal hesapları çalabilirsiniz.
Scripti ben yazmadım. Linkini verecek olduğum script aşağıdaki fotoğraflarda görmüş olduğunuz gibidir sadece hesap bilgileri bölümü vardır. Scripti kendi ellerimle kurucu mail onaylı hale getirdim eğer aşağıdaki hashi çözüp bana özel mesaj yoluyla bildiren olursa kurucu mailli scriptini vereceğim.
Bol hesap vurmalar

İNDİRMEK İÇİN: Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
RAR ŞİFRESİ: de570cf1fb6358ee40594df4a8d7ff799b284a8821a5acd9a64638820545faa6
(6 ile 4 arasındaki boşluğu silin)
(6 ile 4 arasındaki boşluğu silin)
(0/55) VIRUSTOTAL: Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Şöyle bir şey düşündüm. RAR şifresi ortada herkes kopyalayıp yapıştırıp rar'dan klasöre çıkartabilir fakat bu rar şifresi bir şifreleme yöntemiyle encrypt edilmiş bir hash. Bu hashin hangi şifreleme yöntemiyle şifrelendiğini bulduktan sonra o yöntemi kırmaya yarayan araçları kullanarak bu hashi kırmalısınız. Kıran kişiler bana özel mesaj yoluyla hashin kırılmış halini söyleyebilir. Söyleyenlere kurucu mail onaylı halini de vereceğim.
Lütfen aşağıdakileri yapmayın;
-Yorumlara bulamadım, bulan var mı yazıp post kasmayın.
-Yorumlarda hashın hangi şifreleme yöntemiyle encrypt edildiğini söylemeyin.
-Yorumlara hashın kırılmış halini atmayın.
-Hashı kırdığınızda yorumlara buldum, buldum özele bak gibi şeyler yazmayın ben özeli görüyorum zaten.
-Hashı kıran kişilerden özelden istemeyin, hashı kıran siz iseniz başkasına vermeyin.
Şöyle bir şey düşündüm. RAR şifresi ortada herkes kopyalayıp yapıştırıp rar'dan klasöre çıkartabilir fakat bu rar şifresi bir şifreleme yöntemiyle encrypt edilmiş bir hash. Bu hashin hangi şifreleme yöntemiyle şifrelendiğini bulduktan sonra o yöntemi kırmaya yarayan araçları kullanarak bu hashi kırmalısınız. Kıran kişiler bana özel mesaj yoluyla hashin kırılmış halini söyleyebilir. Söyleyenlere kurucu mail onaylı halini de vereceğim.
Lütfen aşağıdakileri yapmayın;
-Yorumlara bulamadım, bulan var mı yazıp post kasmayın.
-Yorumlarda hashın hangi şifreleme yöntemiyle encrypt edildiğini söylemeyin.
-Yorumlara hashın kırılmış halini atmayın.
-Hashı kırdığınızda yorumlara buldum, buldum özele bak gibi şeyler yazmayın ben özeli görüyorum zaten.
-Hashı kıran kişilerden özelden istemeyin, hashı kıran siz iseniz başkasına vermeyin.
NOT: Kendi oluşturduğum bir hashtır bulmaya çalışıp bulamadığımı sizden yardım istediğimi sanmayın sakın.
Hash'ı kıranlar aşağıdaki listede paylaşılacaktır. (Paylaşılmamayı isteyenler kırdığı hashı özel mesaj ile iletirken paylaşılmasını istemiyorum diye not bıraksınlar.
Merak Edilicek Bir Yanimiz Yok. Siradan Biriyiz.. Bahsedilicek Kadar Ozel, Bahsi Edilmeyecek Kadar Eskiyiz !