31-03-2019 Saat:10:24
DMİTRY
Bugün sizlere dmitry adlı tool u tanıtıcam.
Terminali çıp dmitry yazın ve çalışacaktır.
-o Siteyi tarattığımızda bilgileri kaydetmemizi sağlar.(Save output to %host.txt or to file specified by -o file)
-i Sitede whois sorgusu yapar.(Perform a whois lookup on the IP address of a host)
-s Hedef Sitedeki alt alan adlarını tarar.(Perform a search for possible subdomains)
-e Sitedeki emailleri tarar.(Perform a search for possible email addresses)
-p Sitenin TCP portlarını taramamızı sağlar.(Perform a TCP port scan on a host)
-w Ana bilgisayarın etki alanı adına bir whois araması yapar.(Perform a whois lookup on the domain name of a host)
-n Bir ana bilgisayardaki Netcraft.com bilgilerini al.(Retrieve Netcraft.com information on a host)
-f Çıktı raporlama filtrelenmiş bağlantı noktalarını gösteren bir ana bilgisayarda bir TCP bağlantı noktası taraması gerçekleştirir.(Perform a TCP port scan on a host showing output reporting filtered ports)
-b Taranan bağlantı noktasından alınan şeridi oku.(Read in the banner received from the scanned port)
-t 0-9 Bir TCP portu tararken TTL'yi saniye cinsinden ayarlayın (Varsayılan 2)
* Geçmek için işaretli -p işaretini gerektirir(0-9 Set the TTL in seconds when scanning a TCP port ( Default 2 )
*Requires the -p flagged to be passed)
Eğer hepsini bir yapmasını istiyorsanız direk şöyle yazın
dmitry www. hedef site .com (ben boşluk bırakıyorum çünkü bi konuda birleşik yazmıstım bozuk cıkmıstı ondan dolayı arada bosluk bırakıyorum siz site adını birleşik yazın.)
Merak Edilicek Bir Yanimiz Yok. Siradan Biriyiz.. Bahsedilicek Kadar Ozel, Bahsi Edilmeyecek Kadar Eskiyiz !